EVROPSKE LIGEFUDBAL

Pomirili se Tuhel i Lukaku

Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku ostaće u klubu poslije razgovora kojim su riješene nesuglasice sa trenerom Tomasom Tuhelom.

Kako se navodi, prihvatio je da je njegov nedavni kontroverzni intervju u Italiji bio greška.

Lukaku je u intervjuu za Skaj Italija, koji je snimljen prije nekoliko nedjelja, a emitovan prošlog četvrtka, rekao da je nezadovoljan ulogom u klubu pošto je trener promijenio sistem igre i da bi u bliskoj budućnosti želio da se vrati u Inter.

Belgijanac je rekao da je nesrećan, ali da je profesionalac i da neće odustati.

Međutim, Lukaku sada misli da nije trebalo to da izjavi, a poslije intervjua izostavljen je iz ekipe Čelsija za derbi utakmicu Premijer lige protiv Liverpula, koji je u nedjelju na Stamford Bridžu završen neriješeno 2:2.

Kako je danas prenio Skaj, poslije razgovora sa Tuhelom, postoji obaveza svih strana da Lukaku pomogne Čelsiju da se vrati u borbu za šampionsku titulu. O transferu nije bilo razgovora pa Lukaku neće napustiti klub ovog mjeseca ni na ljeto.

Lukaku je u intervjuu rekao da je ljetos iz Intera prešao u Čelsi tek kada je odbijen njegov zahtjev za novi ugovor sa italijanskim klubom, ali je sada naveo da je želio da pređe u Čelsi i da nije bio primoran da se vrati u klub.

Takođe, odbačeni su navodi italijanskih medija da Lukaku želi u Totenhem, kako bi ponovo radio sa trenerom Antonijom Konteom, sa kojim je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: join illuminati
Back to top button