EVROPSKE LIGEFUDBAL

Svlačionica Junajteda kao bure baruta

Mančester junajted je bure baruta koje može da eksplodira svaki čas. Tako engleski mediji opisuju situaciju u gigantu sa “Old Traforda”, koju nije smirila promjena trenera.

Činilo se da je odlazak Olea Gunara Solskjera rješenje, ali nakon poraza od Vulverhemptona jasno je da Ralf Rangnik nije uspio u namjeri da stabilizuje ekipu i odnose u svlačionici.

Kako javljaju engleski mediji, čak 11 fudbalera želi da ode iz Junajteda, razočarani ulogom u timu. Igrači koji su se osjećali marginalizovani dok je Solskjer bio na klupi, kažu da trpe sličan ili lošiji tretman od strane novog trenera, a mnogo njih se žali i na Rangnikove metode rada i taktički pristup, u kojima se, navodno, postavlja kao apsolutno dominantna figura.

– Atmosfera je zaista loša u svlačionici i čini se da će tim imati velikih problema u budućnosti – kaže anonimni izvor za “Miror”.

Džesi Lingard, Doni van de Bek, Erik Bajli i Din Henderson su, tvrdi “Miror”, već zatražili da odu.

Bivši kapiten Mančester junajteda Geri Nevil je takođe govorio o podjeli u svlačionici i o sukobz između Harija Megvajera i Kristijana Ronalda, koji je bio u centru pažnje nakon što je javno pokazao svoju frustraciju rezultatima.

– Potreban nam je veći duh i jači mentalitet – napisao je Portugalac na Instagramu nakon poraza od Vulvsa, izazvavši reakciju saigrača Luka Šoa, koji je uzvratio:

– Mislim da ponekad kvalitet nije dovoljan Mislim da nam treba više intenziteta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: this page
Back to top button