BIHRUKOMET

Najbolji strijelac crnogorske lige stigao u Gornji Vakuf

Novi rukometaš Sloge iz Gornjeg Vakufa je crnogorski internacionalac Miloš Krivokapić.
Momak koji igra na poziciji srednjeg beka ima 23 godine i veliki pedigre, jer je najbolji strijelac tamošnje Prve lige u ekipi Danilovgrada, a prošao je i sve reprezentativne selekcije.
Sloga je prvi dio sezone odigrala ispod očekivanja, pa je tek promjenim trenera počela da skuplja bodove, a Krivokapić bi trebalo da bude jak adut u nastojanjima ekipe iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja da se što prije pomjeri ka sigurnoj luci. Krivokapić je u karijeri nastupao još za Partizan iz Tivta i Lovćen, prognozirana mu je dosta bolja karijera, ali su ga povrede omele da do sada pokaže sav potencijal.

– Miloš je ubjedljivo najbolji strijelac crnogorske lige pošto je na 11 utakmica 109 puta, a u prošloj sezoni takođe je bio u TOP 3 strijelca lige gdje je zauzeo 3. mjesto sa 148 golova iz 22 utakmice. On je univerzalac koji pretenduje igru na poziciji srednjeg beka gdje kroz utakmicu vrlo često igra ulogu i na drugim vanjskim pozicijama. Sigurni smo da će u gradu rukometa biti dobro dočekan, baš onako kako su to prije njega doček imali njegovi zemljaci i kolege iz reprezentacije Stefan Čizmović Stefan i Božidar Simić – stoji na Fejsbuk stranici Sloge.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: find here
  2. Povratni ping: bio ethanol burner
  3. Povratni ping: join the illuminati
Back to top button