TENIS

Jelenina poruka za Božić: Volela bih da smo zajedno, ali uteha mi je da smo zdravi

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković zatočen je na Božić u nehumanim uslovima u Melburnu u migrantskom hotelu i čeka rasplet žalbe i odluku suda Viktorije povodom odbijanja vize od strane vlasti Australije.

Njegova porodica mu sve vrijeme pruža podršku, a poslije pres konferencije njegovih najbližih oglasila se i supruga Jelena. Ona je putem Instagrama čestitala svima Božić uz poruku i fotografiju koja će dirnuti srca svih Novakovih fanova.

– Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva – napisala je Jelena, koja je zahvalila i svima za poruke podrške i ljubavi, te dodala:

– Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila – istakla je Novakova supruga.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: aller à
  2. Povratni ping: Rumford Locksmith
Back to top button