GRAND SLAMTENIS

Nadal razočarao Špance!

Rafael Nadal se ozbiljno obrukao komentarom za Novaka Đokovića. Nadalove kritike na Novakov račun naišle su na osudu brojnih njegovih zemljaka.

Neki komentari Španaca idu dotle da govore da ga više neće pratiti i da više neće navijati za njega, već za Novaka, koji brani slobodu i nad kojim se vrši nepravda.

– Ja sam Španac, ali me više predstavlja ovaj drugi čovjek na fotografiji i poistovjećujem se sa njim, a ne sa ljudima poput tebe, koji su saradnici tiranije. Znaš kome se nadam da će pobjediti! – napisao je jedan Španac uz fotografiju Novaka Đokovića u komentaru.

– Već imamo pobjednika… ali hvala na upozorenju, više volim nekoga ko brani slobodu nego titulu – bio je još jedan komentar upućen španskom teniseru.

– Šta kažeš za ovu teniserku koja želi da se vakciniše, ali pošto nije Fajzerom, ne može da igra. Lako je ućutati i biti kukavica i doprinijeti diskriminaciji. Razočarali ste me kao sportista i kao osoba – napisao je jedan španski navijač uz link ruske teniserke koja ne može na Australijan open jer je vakcinisana ruskom Sputnjik V vakcinom.

– Pao mi je mit! Čak i da pobjediš izgubićeš, meni je kolega ispred svakog trofeja, danas me sramota da vidim kako je za tebe važnije da potoneš i da ružiš partnera, nego da budeš uz njega i podržiš ga. Žao mi je zbog tebe.

– Uživajte u novcu, jer ste već izgubili slavu i dostojanstvo. Vi ste jedan od takvih i podržavate ljude koji kolju djecu za novac, zbog kojih gladuju cijele države, koji ruše porodične firme. Ako ih štitiš, štitiš i sebe.

– Godinama sam ti se divio, patio sa tobom, bodrio te, ostao sam da gledam tvoje mečeve i želio sam da budeš najbolji teniser svih vremena. Mislio sam da si kompletna ličnost, ali dokazao si da nisi, ne zaslužuješ da budeš najbolji u istoriji. Ovdje prestaje moje divljenje prema tebi.

– Bez riječi… fotografija govori sama za sebe! Đoković je od sada čovjek od časti koji se usudio da digne glas! Eto ostavljam ti… – napisao je razočarani navijač, koji je postavio zajedničku fotografiju Nadala i Bila Gejtsa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button