FUDBAL

Nude mi Riberija? On još igra fudbal?

Ima 38 godina, ugovor sa Salernitanom do kraja sezone i opciju za još jednu. Ne ide, međutim, sve po planu. Klub iz Salerna posljednji je na tabeli, teško će uspjeti da opstane u italijanskoj eliti i to bi mnoge potaklo da ozbiljno porazmisle o povlačenju, o penziji. Mnoge da, ali ne i Franka Riberija.

Jer kako prenose brazilski mediji, predstavnici francuskog veterana, svjesni da će Salernitana veoma teško sačuvati status člana Serije A, već su počeli da svog klijenta nude širom svijeta.
Tako su došli i do Brazila. Konkretno, ponudom da može da uzme Franka Riberija pohvalio se prvi čovjek Seare Robinson de Kastro.

– Juče su me pozvali i predložili mi da dovedemo Riberija. Kako sam reagovao? Nisam čak ni znao da on još igra fudbal. A da li ćemo pokušati da ga dovedemo to za sada ne mogu da vam kažem – rekao je De Kastro.

Riberi je po odlasku iz Bajerna dvije sezone proveo u Fjorentini. Potom je potpisao za Salernitanu i činilo se da će bi to mogla da mu bude posljednja stanica u profi karijeri, međutim…

– Fudbal je i dalje moja strast. Da živim za novac ne bih postigao ovo što sam postigao. I dalje ima benzina u mojim motorima. Zato sam tu. Opstanak sa Salernitanom bio bi ravan nekom od trofeja koje sam osvojio – kazao je Riberi nedavno.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: folie tegen steenslag
Back to top button