FUTSAL

Selektor Srbije: Mjesto nam je u četvrtfinalu EP

Selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes, nakon poraza od Portugala (4:2), uvjeren je da njegov tim može do četvrtfinala Evropskog prvenstva.

Srbija je izgubila na otvaranju od evropskog i svjetskog prvaka u Amsterdamu na otvaranju EURO.

– Dobro smo ušli u meč, prvih 15 minuta nadigrali Portugal, imali više nego očekivan rezultat. Došlo je do pada, neke greške su se ponovile. U nastavku se osetilo odsustvo velikog broja naših igrača. Sa njima bi ovo bila sasvim drugačija priča – rekao je Majes, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Srbija je povela sa 2:0, ali je Portugal prvo do poluvremena izjednačio, da bi u nastavku preokrenuo rezultat.

– U nastavku smo i malo fizički pali. Uglavnom, znali smo da će biti teška utakmica, znali smo da i taj deficit u kadru može da nam napravi problem… Protiv Portugala se nismo obrukali, nikome nije lako igrati ako nemaš u sastavu nekoliko standardnih igrača – rekao je Majes.

Sljedeći meč Srbija igra 23. januara sa Ukrajinom (14.30), takođe u Amsterdamu, dok će grupnu fazu zatvoriti utakmicom protiv domaćina Holandije 28. januara.

– Verujem da ćemo protiv Ukrajine i Holandije pokazati pravo lice, imamo kvalitet, znamo šta želimo i možemo. Cilj nam je plasman u nokaut fazu, uveren sam da nam je tamo mesto – rekao je selektor Srbije.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 예능 다시보기
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button