TENIS

Mijatović u Đokovića “Novak je poštovao propise”

Predrag Mijatović, bivši as Reala i Partizana, pričao je za Radio Marka na temu kraljevskog kluba, ali i Novaka Đokovića.

Gotovo da nema ličnosti iz svijeta sporta koja proteklih dana nije upitana šta misli o slučaju najboljeg tenisera svijeta sa deportacijom iz Australije.

Mijatović je rekao da se čuo sa Novakom u periodu dok je on još bio u Australiji.

– Novak je moj prijatelj, razgovarali smo kada je bio u Australiji. Sport bi trebalo da bude van čitave ove zbrke oko vakcinacije. On je poštovao sve propise pre putovanja, ali vlada je bila pod velikim pritiskom. Veoma mi je žao zbog njega. On će morati da razmisli i donese najbolju odluku – kaže Mijatović.

Osvrnuo se i na igru Reala, posebno partije Luke Modrića koji je u odličnoj formi.

– On je fenomen. Živi za ovu profesiju i za ovaj klub. Čitav život je vezan za to da može dobro da igra. Modrić i Benzema pokazuju da godine zaista nisu bitne. Znam mnogo igrača koji imaju 25 ili 26 godina, a već izgledaju starije. Njih dvojica su primer svima koji dolaze – rekao je.

Real se na ljeto sprema za renoviranje ekipe, pominju se igrači poput Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda.

Mijatović smatra da bi trebalo dovesti najbolje.

– Real bi uvek trebalo da ima pravog asa, a posle Kristijanovog odlaska potrebna nam je figura kao što je Mbape. Madrid uvek mora da se pojača, videćemo šta će se desiti na leto, ali bih volio da obojica dođu – zaključio je Mijatović.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button