TENIS

Uslikan na Ostrogu: Novak posjetio poznati srpski manastir (FOTO)

Novak Đoković je u četvrtak iz Beograda otišao u Crnu Goru, a poslije Tivta, u petak je posjetio manastir Ostrog, gdje je imao čast i da porazgovara sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem, kao i sa bratstvom manastira.

Pored samog obilaska manastira, najbolji teniser svijeta se družio sa velikim brojem ljudi koji su takođe bili u posjeti Ostrogu, a tom prilikom je od mitropolita dobio na poklon i ikonu svetog Vasilija Ostroškog, čije se mošti čuvaju na Ostrogu.

Takođe, prvi reket planete se poklonio moštima svetog Vasilija Čudotvorca, a poslije obilaska manastirskih svetinja razgovarao je sa mitropolitom i bratstvom manastira u manastirskoj trpezariji.

Đoković se 17. januara vratio u Srbiju iz Australije u koju je stigao 5. januara i proživeo dramu, bio u migrantskom pritvoru, u dva navrata mu je oduzimana viza, jednom vraćena nakon što ju je dobio na sudu, da bi konačno bio deportovan.

Po povratku iz Melburna je nekoliko dana Novak proveo u Beogradu, na praznik Bogojavljenje je prisustvovao liturgiji u crkvi Ružica, a ubrzo potom otišao u Tivat.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button