ATPTENIS

Novakov sponzor: Vakcina je stvar izbora

Švajcarski proizvođač luksuznih satova Hubolt, koji godinama sponzoriše Novaka Đokovića, objavio je svoj stav o čitavoj aferi koja se desila po dolasku najboljeg tenisera svijeta u Australiju. Izvršni direktor Rikardo Gvadalupe stao je u zaštitu srpskog tenisera.

Švajcarska kompanija se po prvi put oglasila od kada je Novak deportovan iz Australije. Možda i najbitnije zaštitno lice ovog brenda, a samim tim ni Huboltovo ime, se ne pojavljuje na Australijen Openu. Ipak švajcarski proizvođač staje u zaštitu Novaka, ali sa druge strane još uvijek čeka i da čuje samog Đokovića.

– Čekamo da vidimo kakva je njegova pozicija s obizorm na to šta je sve prošao. Princip vakcina je da je to nešto privatno. Cijenimo ličnu slobodu. Svako može da odluči. Neko može da bude za to ili protiv toga. To je naša pozicija – rekao je direktor Hubolta Rikardo Gvadalupe.

Što se tiče daljih koraka iz Hubolta su rekli da će svoju poziciju definisati kada se Australijen Open završi i kada Novak Đoković kaže svoju priču.

Francuski proizvođač automobila Pežo se još nije izjasnio o čitavom incidentu, dok je austrijski Rajfajzen poručio da ima višegodišnji dogovor sa Novakom oko partnerstva.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button