BICIKLIZAM

Vlasenica domaćin Skupštine Biciklističkog saveza BiH

Redovna godišnja Skupština Biciklističkog saveza BiH biće održana sutra u Vlasnici, a domaćin rukovodstvu saveza, kao i najboljim takmičarima BiH biće Biciklistički kluba KPL Vlasenica.

Osim izvještaja za urađeno u prethodnom periodu, biće dodijeljena priznanja najboljim pojedincima i klubovima za 2021. godinu, a na dnevnom redu biće i usvajanje plana rada za tekuću godinu.

– Srećni smo što i na ovaj način pokazujemo da je Vlasenica grad biciklizma. U proteklih deset godina koliko postoji naš klub, četiri puta smo organizovali MTB prvenstvo BiH, a evo već četvrtu godinu pripremamo se za domaćinstvo trke “Beograd – Banjaluka”. Ovo je prvi put da smo domaćini Skupštine, a dolazak su najavili predstavnici 33 kluba. Svima bih poželio dobrodošlicu, a mi ćemo dati sve od sebe da se ugodno osjećaju – rekao je predsjednik kluba KPL Vlasnica i potpredsjednik BS RS Željko Lukić.

Željko Lukić

Ko je bar jednom bio u Vlasenici na cilju etape trke “Beograd – Banjaluka” zna kakvi su domaćini Vlaseničani i koliko predano rade na organizaciji događaja koji im budu povjereni. Zato nema sumnje da će sve proteći u najboljem redu. Sjednica počinje u 11 časova u amfiteatru Šumarskog fakulteta, a goste će pozdraviti i načelnik opštine Miroslav Kraljević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button