KOŠARKANBA

HIT PRIČA IZ AMERIKE Navijači Denvera kupili konja u čast Jokića VIDEO

Navijači Denvera obožavaju Nikolu Jokića, on obožava konje, a kada se to dvoje spoji dobije se Baba.

Tako se zove konj u “Kolorado terapeutsko-jahačkom centru” u blizini Denvera. To je institucija koja specijalno trenira konje kako bi pomagali u terapiji kod djece i odraslih koji imaju mentalne probleme.

Svaki takav konj mnogo košta, tačnije 25.000 dolara mjesečno, a jedan je tu zahvaljujući Nikoli Jokiću. Naime jedna navijačica Denvera je pokrenula akciju da navijaći Denvera plate godišnje troškove za jednog terapeutskog konja kako bi se zahvalili Jokiću na sjajnim NBA partijama.

Dok Jokić čeka svoj 10.000 poen u NBA , Moli Holins je sjedila na poslu i pitala se kako da se zahvali Srbinu za sve što radi za Kolorado, Denver i same Nagetse.

– Jokić nema društvene mreže, pa imam ozbiljno pitanje. Kako da mu kažemo koliko ga volimo i da mu poručimo da je naše živote promijenio zauvijek? Da li da napravimo video sa navijačima? Sponzorišemo jednog konja u štali Zakupimo bilbord? Moramo da uradimo nešto! – pitala je ona na tviteru, prenosi Mondo.

A pošto navijači znaju koliko Nikola voli konje prijedlog da se skupi novac za izdržavanje jednog terapeutskog konja je sjajno primljena i vrlo brzo je skupljeno 25.000 dolara. Ova priča je naravno došla i do Jokića, koji se oduševio takvim postupkom.

– Mislim da je to jako kul! Ja obožavam konje i zaista uživam u svemu vezanom za njih. Ja svoje konje kao porodicu, dajem im najbolji tretman. Možda i odem da se upoznamo – rekao je kada su mu pomenuli Bubu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button