SKIJANJEZIMSKI SPORTOVI

SKANDAL NA ZOI Radnik izletio skijašici na stazu VIDEO

Kinezi jesu poznati kao dobri organizatori velikih sportskih smotri, ali kada je riječ o trci slaloma u alpskom skijanju, tu je došlo do velikog propusta.

Naime, bugarska slalomašica Eva Vukadinova doživjela je da joj tokom trke Olimpijskih igara radnik na skijama izađe na stazu i potpuno je poremeti.

Zbog njegove pojave među kapijama joj je poremećena koncentracija i nije uspjela da završi trku.

Kasnije je dobila priliku da ponovi vožnju, ali kako je sama istakla, to više nije bilo isto jer je sav fokus bio na prvom slalomu.

– Ne mogu čak ni da opišem kako sam se osjećala poslije te prve vožnje. Pomislila sam “Zašto ja?”. Zašto se to nije dogodilo nijednoj od 30 najboljih devojaka? Da li to uopšte moglo da se dogodi jednoj od njih? – napisala je Vukadinova na Instagramu i dodala:

– Ne znam koji je pravi odgovor na ta pitanja. Sve što znam jeste da sam čak i sa frakturom šake skijala veoma dobro, prije nego što se taj tip pojavio na kapiji. Pokazala sam sebi da sam jaka i da mogu sve.

– Da, naravno, dolazim iz male skijaške nacije u poređenju sa ostalima koji se takmiče. Ali reći ću šta mislim. Iako sam dobila reprizu trke, svi znamo da to nije isto. Ne kada morate da se spustite do žičare, idete gore, spustite se na start i počnete skoro odmah. Naravno, možda nisam vrhunska skijašica niti se borim za podijum, ali sam takođe mnogo radila da bih stigla ovdje.

– Zar ne zaslužujem istu šansu kao i svi ostali? Tužna sam, ali i srećna što sam se broila do kraja. Takođe se nikada neću otarasiti osmijeha, jer me ništa ne može srušiti. Hvala vam svima za podršku – poručila je bugarska skijašica.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button