SKIJANJEZIMSKI SPORTOVI

Gisin (ponovo) najbolja u kombinaciji, Nevena bez plasmana

Švajcarkinja Mišel Gisin odbranila je titulu olimpijske šampionke u alpskoj kombinaciji. Srpska skijašica Nevena Ignjatović ostala je bez plasmana. Amerikanka Mikaela Šifrin ponovo nije završila trku.

Gisin je, kao i prije četiri godine u Pjongčangu, bila najbolja u kombinaciji. Ujedno, osvojila je drugu medalju u Pekingu, pošto je bila bronzana u superveleslalomu.

Švajcarkinja je do zlata u četvrtak došla sa vremenom 2:25.67. Poslije nešto slabijeg rezultata u spustu, bila je najbolja u slalomu.

Drugo mjesto zauzela je njena sunarodnica Vendi Holdener, koja je imala ukupno vrijeme 2:26.72. Bronzom se okitila Federika Brinjone. Italijanka je imala rezultat 2:27.52.

Među najbržih pet našle su se još Čehinja Ester Ledecka i Austrijanka Katarina Huber.

Slovenka Maruša Ferk je bila deveta u konačnom poretku. Srpska skijašica Nevena Ignjatović završila je bez plasmana, pošto je diskvalifikovana u trci slaloma. Elvedina Muzaferija iz Bosne i Hercegovine nije završila drugu trku.

Amerikanka Mikaela Šifrin je, takođe, ostala bez plasmana, pošto nije završila slalom. Imala je peto vrijeme posle spusta. Podsjećamo, prethodno nije završila ni trke slaloma i veleslaloma.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 드라마 다시보기
Back to top button