FUTSAL

Borcu bodovi poslije preokreta!

Futsaleri Borca savladale su Glasinac 6:3 u meču 12. kola Prve lige Republike Srpske. Odličan susret viđen je u dvorani u Čelincu, gdje je Borac već drugi put uzastopno domaćin.

Utakmica je počela šokantno za izabranike Slobodana Blagojevića pošto su gosti već u devetom minutu imali dva gola prednosti.

Na identičan način Glasinac je postigao oba pogotka. Borac je tradicionalno igrao sa golmanom igračem što je u 4. minutu iskoristio Dejan Debelonogić, koji je odmjerenim i preciznim udarcem prebacio Ognjena Blagojevića za 0:1.

Na 0:2 je povisio kapiten Glasinca Radoš Čolić u već pomenutom devetom minutu, tako što je i on precizno prebacio Blagojevića.

Borac je smanjio u 14. minutu golom Dušana Galića, koji se lijepo snašao na malom prostoru i matirao Krunića.

Izjednačio je Mihajlo Maletić pravom bombom u suprotnu stranu gola golmana Kristijana Krunića. Igrao se 23. minut.

Potpuni preokret Borcu donio je Slobodan Đukanović minut kasnije kada je na drugoj stativi pravovremeno i precizno reagovao za 3:2.

U 27. minutu penal za Borac. Viđen je duel dva golmana, Blagojevića i Krunića. Borčev Blagojević je šutirao, a večeras odlični Krunić odbranio je šut sa bijele tačke, kao i udarac nakon odbitka.

Igrao se 30. minut kada je Borac preko Srđana Eskića došao do četvrtog gola. Silovito je šutirala Borčeva “sedmica” i pogodio.

Samo minut kasnije Nenad Đerić je smanjio na 4:3.

U posljednjem minutu viđena su dva gola u mreži gostiju. Pogodili su Dragan Domuzin i Srđan Eskić.

U narednom kolu Borac gostuje kod lidera, ekipe Radnik Sitija, dok Glasinac dočekuje Leotar.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Clicking Here
  2. Povratni ping: 호두코믹스
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button