EUROKUPOVIFUDBAL

Savić: Uz Čola do smrti

Crnogorski internacionalac Stefan Savić je u velikom intervjuu za španski “As” govorio o aktuelnom trenutku u Atletiko Madridu, a posebna tema bila je ona o kojoj se priča minulih dana u Španiji – da li je vrijeme za drugog čovjeka na klupi “kolćonerosa”.

– Nemam nikakve dileme oko trenera. On je uvijek isti, veoma motivisan, veoma fokusiran na uspjehe sa ovim timom. Mi ga slijedimo i pratićemo ga sve do smrti – tako je Savić odgovorio na pitanje o budućnosti Dijega Simeonea na klupi Atletika.

Crnogorski as je optimista i kada je riječ o budućnosti kluba.

– Siguran sam da ovaj klub zaslužuje trofej Lige šampiona i u skoroj budućnosti će ga osvojiti – rekao je Savić.

Na pitanje da li je opsjednut osvajanjem Lige šampiona, odgovorio je:

– Iskreno, bio sam opsjednut kada sam bio dječak. Moj san je bio da osvojim Ligu šampiona i bio sam blizu da ostvarim taj san. Bio sam baš blizu u tom finalu u Milanu, sljedeće sezone smo stigli do polufinala, pa onda do četvrtfinala… Znamo koliko je to teško, nastavićemo da pokušavamo i siguran da ćemo jednog dana uspjeti – kazao je Savić.

Atletiko večeras igra sa Mančester junajtedom u prvom meču osmine finala. Savić opet protiv Kristijana Ronalda…

– Prema Kristijanu osjećam poštovanje, ali ništa više od toga. Ne uzbuđuje me naročito kada igram protiv njega. Uvijek je dobro kada se igraju utakmice najvišeg nivoa, ali u Ligi šampiona je toliko mnogo velikih igrača da nas mečevi protiv njih ne mijenjaju – naglasio je crnogorski internacionalac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button