BIHRUKOMET

Đurđević za SNM: Imaću motiv više protiv Borca, radujem se povratku u “Borik”

Rukometaš Sloge Vladan Đurđević raduje se povratku u „Borik“ poslije godinu i po dana i kaže da će imati motiv više, ali podvlači da su Banjalučani trenutno bolji tim.
Borac i Sloga u srijedu od 17 časova odigraće prvi četvrtfinalni meč Kupa BiH što će biti prva od tri bitke velikih rivala u samo sedam dana. Već u petak u banjalučkom hramu sporta osmjeriće snage u okviru Premijer lige, pa će u iduću srijedu u Osječanima odigrati revaš Kupa.

– Borac je bez sumnje kvalitetniji tim, što govore i rezultati. U situaciji u kakvoj smo mi može se desiti da jednom iznenadimo, ali da se u tri utakmice nosimo sa njima biće prilično teško. Ipak, pokušaćemo. Idemo od meča do meča, a prvi će za mene biti poseban jer godinu i po nidam igrao u „Boriku“. Dosta lijepih trenutaka veže me za tu dvoranu, a biće mi drago i da sretnem drugare sa kojim sam dijelio svlačionicu. Igrači protiv bivših klubova obično igraju dobro, pa se nadam da će tako biti i sutra. Jedva čekam meč – rekao je Đurđević.
Sloga je na premijeri u drugom dijelu sezone izgubila od Leotara kod kuće, a pitanje je da li će trener Dejan Vasilić moći računati na najboljeg igrača Vladimira Stankovića.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button