KOŠARKANBA

Kajri ima novog agenta – svoju maćehu?!

Plejmejker Bruklin Netsa Kajri Irving ima novog agenta – u pitanju je njegova maćeha Šetelija Rajli Irving. Ona je trenutno jedina crna žena koja kao agent predstavlja interese nekog NBA košarkaša.

Irvinga su u prošlosti predstavljali Džef Veksler (danas agent Džejsona Tejtuma) i agencija „Rok Nejšn“ . Tu agenciju osnovao je popularni reper Džej-Zi, a trenutno je jedna od glavnih ličnosti, kao i manjinska vlasnica, proslavljena američka fudbalerka Megan Rapino.

Zanimljivo će biti vidjeti kako će se odvijati karijera Kajrija Irvinga, nekadašnjeg NBA šampiona i Ol-stara. On je u tekućoj utakmici, uprkos činjenici da je bio potpuno zdrav, odigrao 15 utakmica jer zbog odbijanja da se vakciniše protiv kovida 19 nije imao mogućnost nastupa. I dalje igra za „Mrežice“ samo na gostovanjima i to u gradovima koji dozvoljavaju nevakcinisanima da se profesionalno bave sportom u zatvorenom.

Što se njegoovg ugovora tiče, Irving ima „igračku opciju“ za narednu sezonu – to znači da može da odabere da produži ugovor do ljeta 2023. godine i zaradi 36 miliona dolara ili da ga odbije i „testira tržište“ predstojećeg ljeta u potrazi za dugoročnijom saradnjom sa nekim klubom. Ukoliko to učini, on će biti neograničeni slobodni agent.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button