BIHRUKOMET

Vasilić: Fantastična utakmica; Đurđević: Lijepo je u “Boriku” posebno jer igramo u seoskim dvoranama domaće utakmice

Trener Sloge Dejan Vasilić čestitao je svojim momcima na sjajnoj igri i bodu osvojenom u „Boriku“ protiv lidera Premijer lige Borca (25:25).

Drugi meč u dva dana istih rivala ponudio je sjajan rukomet, rezultatsku klackalicu od početka do kraja, pa je bod i najrealniji ishod

– Fantastična utakmica, bili smo značajno oslabljeni, nastupili bez Nikole Kneževića i Vladimira Stankovića, ali igrali smo cijelih 60 minuta sjajno. Moglo je da ode na jednu i na drugu stranu – rekao je Vasilić.

Junaka meča u redovima Sloge je više. Milutin Bogdanović briljirao je na golu, Radomir Stojanović pravio mnogo problema odbrani Borca na pivotu, a gol za remi postigao je Vladan Đurđević.

– Nismo zaslužili poraz ni prije dva dana, sigurno je da je lijepo iz Banjaluke ići sa bodom. Nadam se da ćemo ovako nastaviti. Čestitam momcima koji su dali sve od sebe. Bilo je lijepo igrati ponovo u „Boriku“, posebno jer igramo po nekim seoskim dvoranama domaće utakmice. Nadam se da ćemo u revanšu Kupa odigrati kao večeras i da ćemo proći dalje – rekao je Đurđević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button