FUDBALREGION

ODJECI DERBIJA: Fudbaleri Partizana demolirali svlačionicu na Marakani

Večiti derbi je vječita tema prije i poslije utakmice. Direktor stadiona Crvene zvezde Stefan Dičić govorio je u emisiji “Zvedza TV” o prethodnom večitom derbiju i šteti koju su navijači Partizana napravili na južnoj i istočnoj tribini popularne Marakane.

Dičič je tom prilikom otkrio i da je oštećena gostujuća svlačionica Zvezdinog stadiona, te je na taj način aludirao da su igrači Partizana napravili štetu poslije meča.

– Napravljena je velika materijalna šteta. Oštećeno je nešto malo manje od 4.000 stolica. Što na južnoj tribini, jedim dijelom i na istočnoj. Takođe, oštećeni su i čitači karata na jugu i oštećena je gostujuća svlačionica. Što se tiče stolica, hvala Bogu pa ih imamo u rezervi i već radimo na sanaciji, rekao je Dičić.

Otkrio je direktor Zvezdinog stadiona i kako se uopšte utvrđuje šteta i naplaćuje sanacija.

– Prije meča se popiše imovina, nakon utakmice delegat vrši provjeru dijela stadiona koji je oštećen. Sutradan inspektori dolaze na naš zahtev i vrše uviđaj i na osnovi svih tih dokaza predaje se slučaj Disciplinskoj komisiji FSS. Skupe se svi dokazi i Komisija na osnovu toga kontaktira klub koji je napravio štetu i tako se završava, pojasnio je Dičić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button