FUDBALREGION

CIMER GA JEDVA PREPOZNAO Poptuna transformacija bivšeg reprezentativca

Nekada sjajni napadač Danijel Ljuboja u potpunosti se izgubio iz javnopg života po završetku karijere, a da na njega nije “naišao” drugi bivši reprezentativac Srbije Ivan Ergić, ko zna kada bi javnost saznala kako izgleda.

Čovjek koji je najveći trag ostavio u Francuskoj i Poljskoj tokom karijere je često eksperimentisao sa frizurama, a danas je otišao u drugu krajnost.

– Slučajno naiđoh, jedva prepoznah bivšeg cimera. Ili što bi Neca, ekonom repke rekao, brate stavili su najluđeg i najmirnijeg u sobu zajedno – napisao je Ergić pored fotografije.

Danijel Ljuboja i Ivan Ergić

I zaista, nekada sjajni strijelac danas izgleda kao druga osoba. Duga kosa i još duža brada ni onima koji su igrali s njim ne ostavlja velike šanse da ga prepoznaju.

Ljuboja je igrao za reprezentaciju Srbije i Crne Gore 19 puta, a nosio je dres Crvene zvezde, Sošoa, Strazbura i PSŽ-a, dok je u njemački Štutgart prešao na insistiranje Đovanija Trapatonija.

Sljedeće sezone je zbog problema sa upravom pozajmljen Hamburgu gdje je na 16 mečeva postigao pet golova ali je opet imao problema sa ponašanjem zbog čega je bio i odstranjen iz tima. Kasnije je bio na pozajmici u Volfsburgu gdje nije zadovoljio i sa njim nije potpisao ugovor. U julu 2008. vratio se u Štutgart gdje se nije naigrao, a u februaru 2009. je zbog nediscipline poslat da igra za rezervni tim.

U julu 2009. Ljuboja se vratio u Francusku i potpisao za Grenobl gdje je odigrao jednu sezonu i postigao 10 golova na 37 utakmica ali ipak nije mogao pomoći timu da se spase od ispadanja. Sezonu 2010/11. Ljuboja je proveo u Nici. Godine 2011. potpisao je za Legiju iz Varšave, sa kojom je 2012. osvojio poljski kup. U julu 2013. potpisao je jednogodišnji ugovor sa Lansom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button