FUDBALREGION

Trebinjac zbog banalnog razloga ostao bez dogovorenog posla u Vojvodini!

Iako je na klupi Vojvodine već viđen bio Vladimir Gaćinović, Upravni odbor Novosađana Vojvodine imenovao je Dragana Radojičića za šefa stručnog štaba.

Ugovor sa crnogorskim stručnjakom ovjeren je do kraja sezone, a razlog nedolaska Gaćinovića više nego banalan. Gaćinović se, naime, tek u četvrtak mogao vratiti iz Atine, a ljudi iz Vojvodine nisu bili spremni da čekaju. Trebinjac je bio spreman da skrati planirani boravak u Grčkoj gdje mu igra sin Mijat, međutim, u vremenskom tjesnacu nije se pronašao na istim talasnim dužinama sa čelnicima Vojvodine. Navodno, nije mu se svidjela ni ponuđena opcija saradnje do kraja sezone. Zato je najavio i dolazak u Novi Sad u četvrtak veče, ali Novosađani nisu bili spremni da se upuštaju u dodatne komplikacije. Htjeli su Gaćinovića odmah i bez dodatnih uslova!
Temperametni Radojičić vraća se u poznato društvo. Nosio je dres Vojvodine, kasnije i vodio ekipu sa klupe, u vrijeme ere pokojnog predsjednika Ratka Butorovića. Predvodiće Novosađane, u subotu na „Karađorđu“, protiv Čukaričkog.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button