BIHFUDBAL

Piksi stigao u Banjaluku, prva zvijezda Dana fudbala Srpske

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi došao je u Banjaluku gdje će danas biti specijalni gost na manifestaciji Dan fudbala Republike Srpske.
On je prije ovog događaja koji počinje u 14:10 časova u Banskom dvoru obavio razgovor sa prvim čovjekom FS RS Vicom Zeljkovićem.

Svečana ceremonija proglašenja najboljih pojedinaca u fudbalu Republike Srpske biće održana danas u 14:10 časova u Banskom dvoru.
Žiri je u nekoliko zasjedanja skratio liste kandidata za nagrade na po tri imena, pa su u konkurenciji za najboljeg fudbalera u 2021. ostali Aleksandar Vojnović (Borac), Nikola Mojović (Sutjeska) i Nemanja Pekija (Rudar Prijedor). Najbolji će ponijeti nagradu “Velimir Sombolac”.
Za najperspektivnijeg fudbaler i nagradu “Srđan Кačar” boriće se Obrad Starčević (Sloga), Danilo Teodorović (Željezničar ST/Crvena zvezda) i Nikola Ćetković (Borac).
Za nagradu “Ilija Pantelić” koja se dodjeljuje najboljem fudbalskom radniku nominovani su Svetozar Кrecelj (Omarska), Radenko Vasiljević (Foča), te Miroslav Кršić (Doboj).
Oleg Ćurić (Leotar), Vladimir Ilić (Кrupa) i Marko Maksimović (Borac) nominovani su u kategoriji najboljeg trenera i nagradu “Ilija Miljuš”, dok će se arbitri Velimir Drinić (Modriča), Miloš Gigović (Gradiška) i Damir Lazić (Brčko) boriti za nagradu “Ratko Kragulj”.
Prvi čovjek saveza Vico Zeljković naglasio je da će 11. izdanje manifestacije “Dan fudbala Republike Srpske” biti najreprezentativnije do sada.

  • Savez i “Sportski žurnal” su partneri u ovoj priči i iza nas je već deset plodonosnih godina koliko organizujemo akciju za koju mnogi smatraju da je zaštitni znak FSRS – zaključio je Zeljković.
Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button