EVROPSKE LIGEFUDBAL

Pogba u šoku: Opljačkali su nas dok su naše bebe bile same

Nije Paulu Pogbi u utorak bila dovoljno crna noć zbog eliminacije Mančester Junajreda, već je doživio i pravu porodičnu dramu…

Dok se sa saigračima borio da ostvari što bolji rezultat u revanšu Lige šampiona protiv madridskog Atletika (0:1), u Pogbinu kuću su upali lopovi. Francuski fudbaler bio je izbezumnjen kada je to saznao, jer su u tom trenutku u njegovom domu bile samo njihove bebe.

– Najgoru noćnu moru naša porodica doživjela je prošle noći kada su lopovi provalili u naš dom dok su bebe spavale u svojoj sobi – napisao je Paul Pogba na svom tviter profilu i nastavio:

– Lopovi su bili tu svega pet minuta, ali oduzeli su nam nešto mnogo vrednije od bilo čega što smo imali u našem domu, a to je osjećaj sigurnosti i bezbjednosti.

To se dogodilo tokom posljednjih minuta sinoćne utakmice kada su lopovi znali da nismo u našem domu. Supruga i ja smo požurili kući ne znajući da li su naša deca bezbijedna i nepovrijeđena – dodao je francuski fudbaler.

– Kao otac, nema goreg osjećanja na svijetu od onog kada ne možete da zaštitite svoju djecu. Iskreno se nadam da niko nikada neće morati da osjeti ono što sam ja sinoć osjetio.

Zbog svega toga ponudio je nagradu „svakom ko ima pojma da nam pomogne.“

Paulu Pogbi na kraju sezone ističe ugovor i kako trenutno stoje stvari on će vjerovatno napustiti Mančester Junajted. Na Old Traford se vratio 2016. iz Juventusa za tada rekordan transfer od 89 miliona funti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button