BIHFUDBAL

Mlakve “gutaju” i Borac!

Sloboda iz Novog Grada se ne šali! Novljani su na samo bod minusa od lidera Krupe. Sutra u meču 18. kola Prve lige Republike Srpske dočekuju dubički Borac. Čini se idelana prilika da se dodatno pritisne lider.

– U goste nam dolazi ekipa Borca koja se bori za opstanak i koja će traziti svoju šansu da nas pokušaju iznenaditi. Mi smo se dobro spremili za ovaj meč u koji, poslije duže vremena, ulazimo u kompletnom sastavu. Naš cilj je jasan, a to je pobjeda i nova tri boda koja nas ostavljaju u borbi za prvo mjesto, rekao je trener Slobode Duško Vranešević i dodao:

– Ovim putem pozivam sve naše navijače da dođu na stadion u što većem broju i podrže nas u borbi za nove bodove.

Sa šefom struke saglasan je i desni bel Milan Lalić.

– Što se tiče utakmice protiv Borca, ne smije da nas zavara njihov plasman na tabeli. Od prvog minuta moramo da uđemo motivisano. Svaka utakmica je teška, pogotovo kada znamo koji nam je cilj. Atmosfera u ekipi je odlična, po prvi put ekipa je kompletna i očekujemo da upišemo nova tri boda.

Utakmica 18. kola Prve lige Republike Srpske između Slobode i Borca igra se sutra na staduionu Mlakve u Novom Gradu. Početak je u 14.30 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 뉴토끼
  2. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button