EUROKUPOVIFUDBAL

Tuhel: Izazov ne može da bude veći, uzbuđeni smo

Čelsi će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv Real Madrida. Pobjednik ovog dvomeča u polufinalu će ići na boljeg iz dva duela između Mančester sitija i Atletiko Madrida.

– Težak rival – rekao je Tomas Tuhel.

– Izazov ne može da bude veći. Revanš ćemo igrati na Bernabeuu pred navijačima što će samo povećati uzbuđenje koje će pratiti ove mečeve. Znamo šta nas čeka, biće zanimljivo, ali i izazovno – dodao je Tuhel.

Menadžer Čelsija u tom momentu još uvijek nije imao informaciju da postoji mogućnost da se revanš igra na Stamford bridžu jer bi do zamjene termina moglo da dođe jer Real i Atletiko ne mogu da budu domaćini istog dana.

Jedno od pitanja za Tuhela bilo je i da li je zadovoljan što je Čelsi „izbjegao“ susret sa engleskim timovima?

– Radi se o evropskom takmičenju, pa je u ovoj fazi zanimljivije da dobijete rivala iz druge zemlje nego klub protiv koga i tako već igramo više puta u toku sezone.

Kako sada stvari stoje, navijači Čelsija neće moći da gledaju nijedan od dva meča četvrtfinala. Da li je to i koliko je loše za Čelsi?

– To je svakako nešto što nas možda malo stavlja u podređen položaj. Generalno mislim da se ove utakmice igraju zbog navijača i da ih samo prisustvo navijača menja na bolje, nadam se da ćemo moći da nađemo neko rešenje. Svi u klubu, svi u upravi se bore za tu šansu. Ne znam kolike su nam šanse za to, ali sve utakmice su za navijače i nadam se da ćemo to nekako učiniti mogućim – zaključio je Tuhel.

Prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona igraju se 5. i 6. aprila, revanši su 12. i 13. dana istog mjeseca.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: magic mushroom for sale
Back to top button