BIHFUDBAL

SLOBODA NA VRHU: Kapiten Dodig pogodio pobjedu i lidersku poziciju!

Fudbaleri novogradske Slobode savladali su na svom terenu Borac iz Kozarske Dubice 1:0 u 18. kolu Prve lige Republike Srpske i tako bar na 24 časa preuzeli lidersku poziciju na tabeli, jer Krupa svoj meč igra sutra. Jedini gol za tim Duška Vraneševića postigao je kapiten Mateja Dodig u 17. minutu.

Novljane prati dobojska Sloga. Ekipa trenera Zorana Ćurguza je savladala u komšijskom derbiju Ljubić sa 4:1 a sjajnu formu potvrdio je Bojan Marković koji je postigao tri gola. Strijelac za domaće još je bio Zajić, dok je Segić pogodio za goste.

Korak za vodećima je izgubila Zvijezda 09. Ekipa iz Etno sela Stanišić na svom terenu nije uspjela da slomi otpor Željezničar Sport tima. Bilo je 0:0.

Tekstilac je u komšijskom derbiju savladao Alfa Modriču 2:0, a do golova su došli u nastavku kad su pogađali Ćorić i Kojić.

Raspoloženi su bili i napadači Kozare koji su slomili otpor Slavije i slavili su 3:0. Strijelac je bio dva puta Aleksandar Malbašić, te jednom Drago Maksimović.

18. kolo Prve lige Republike Srpske

Rezultati:

Drina Zvornik –Sutjeska 1:0

Sloga – Ljubić 4:1

Zvijezda 09 –Željezničar ST 0:0

Sloboda –Borac (KD) 1:0

Tekstilac – Alfa Modriča 2:0

Kozara – Slavija 3:0

Nedelja:

Omarska –Podrinje

Krupa –Budućnost

Plasman: Sloboda 42, Krupa 40 (meč manje), Sloga 40, Zvijezda 36, Sutjeska 34, Drina 29, Željezničar 25,  Omarska 24 (meč manje), Slavija 24, Tekstilac 24, Kozara 21, Ljubić 19, Alfa Modriča 16, Borac 14, Podrinje 10 (meč manje), Budućnost 7 (meč manje).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button