BIHFUDBAL

Zahuktala Kozara bi da slomi krila “sokolovima”

Jedan od derbija 18. kola m:tel Prve lige Republike Srpske biće odigran u subotu u Gradišci, gdje će od 14,30 časova na megdan dva bivša premijerligaša, Kozara i Slavija.

U nastavak sezone domaćin je ušao sa dvije vezane pobjede i tako se sa 14. pozicije preselio na 12. i mnogo mirnije ulazi u preostali dio prvenstva.

– Sigurno da nam je sada puno lakše neko na startu proljeća. Uz sve to u duelu protiv Slavije imamo i prednost domaćeg terena i sa nova tri boda bi još više odmakli najbižim pratiocima. Naravno do pobjede neće biti lako doći, jer prvoligaš iz Istočnog Sarajeva ima ekipu, koja igra u kontinuitetu, ali očekujem da moji igrači budu na nivou prve dvije proljećne utamice. Bićemo oslabljeni neigranjem Mile Kovačevića i Mihajla Savanovića, koji pauziraju zbog žutih kartona, međutim, imamo dovoljno alternativa za njihove pozicije – rekao je šef stručnog štaba Kozare Nedžad Žerić.

Slavija je na startu bila domaćin u oba susreta, ali je ostvarila samo polovičan uspjeh.

– I pored toga nemam šta da prigovorim svojim igračima. U susretu protiv Drine smo nadigrali rivala, ali lopta jednostavno nije htjela u gol, a nadam se da će nam se to vratiti u subotu u Gradišci. Sigurno je da Kozara ovaj meč dočekuje u boljoj atmosferi zbog dvije pobjede, ali to ne mora ništa da znači. Očekuje nas neizvjesna utakmica i nadam se da možemo vratiti kući neporaženi – naglasio je trener “sokolova” Bojan Regoje, koji zbog žutih kartona ne može da računa na Dejana Bjeloša.

Vrlo zanimljivo će biti i u Zvorniku gdje gostuje Sutjeska, dok lider Krupa ne bi trebalo da ima probema protiv Budućnosti iz Pilice.

Parovi 18. kola m:tel Prve lige Republike Srpske: subota, 14,30 časova: Drina (Z) – Sutjeska, Sloga (D) – Ljubić, Zvijezda 09 – Željezničar Sport tim, Sloboda (NG) – Borac (KD), Tekstilac – Alfa Modriča, Kozara – Slavija, nedjelja, 14,30 časova: Omarska – Podrinje (J),  Krupa – Budućnost (P).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: magnum research desert
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button