BIHRUKOMET

ORK Borac i Derventa podijelili plijen

Rukometaši ORK Borca i Dervente remizirali su u 16. kolu Prve lige Republike Srpske – 31:31. Meč u “Boriku” bio je vrlo neizvjestan jer nijedna ekipa tokom 60 minuta nije uspjela da stekne osjetniju predsnost, pa iako su i jedni i drugi imali šansu da slave, čini se da je remi najpravedniji.

Mladi tim Banjalučana bolje je otvorio utakmicu, ali su Dervenćani brzo nadoknadili tri gola minusa i od tada su često viđane promjene vođstva. Posljednji gol na meču dao je desni bek gostiju Stanko Stanković koji je mrežu zatresao ukupno deset puta. Borac je imao zadnji napad, ali su napravili probijanje pa je Derventi ostalo desetak sekundi da postigne gol za pobjedu, ali se to nije desilo. Kod domaćih su se istakli momci koji dobijaju sve veću minutažu i u prvom timu. Nikša Petrović dao je devet, Božo Tepić i Igor Miljenović po pet, a četiri gola postigao je Ognjen Kalamanda.

Osim Stankovića u redovima Dervente efikasni su bili Goran Zemunović i Dražen Milinković sa po sedam golova. Trener Milorad Bjelošević nije mogao da računa na Sibinčića i Pejića, a tokom meča su se povrijedili Lukić i Božić, pa sigurno može da bude zadovoljan bodom nakon dvije pobjede na startu drugog dijela prvenstva.

Borac je sada u grupi timova koji imaju po 16 bodova, dok Derventa ima devet i sve bliža je sredini tabele.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button