BIHFUDBAL

Sloboda tone, Žižović opet o sudijama

Trener fudbalera Slobode Mladen Žižović imao je mnogo zamjerki na suđenje nakon što je njegov tim doživio poraz na „Pecari“ (1:0). Sloboda ne zna za prvenstveni trijumf od 16. oktobra prošle godine, a Žižoviću se opasno drma stolica.

– Da bi nešto osvojio, moraš postići golove iz nekih situacija. Mi smo danas imali nekoliko prilika. Široki je pokušavao, pritiskao nas je većinom utakmice, ali kad smo odbili sve te napade, primimo vrlo jeftin gol kada nam najmanji igrač skoči pored našeg igrača koji ima kvalitet skok igre. Tim golom se odvela utakmica u pravu u kojem je Široki želio. Moramo popraviti stanje u ekipi, dolazi pauza, imali smo dva povrijeđena igrača, što je poremetilo naš balans – rekao je Žižović.

Gpl za pobjedu Širokog postigao je Jakov Blagaić, a Žižović je imao mnogo primjedbi na suđenje.

– Generalno, na prvu mislim i da nije bio ujednačen kriterijum suđenja, ali to je druga stvar na koji mi nažalost ne možemo uticati. Bez obzira na to, čestitam Širokom na pobjedi, mi se okrećemo svojim problemima koji su evidentni. Pokušaćemo da sačuvamo premijerligaški status, nadali smo se nečemu višem, ali objektivno mislim da nam opstanak treba biti primarni cilj i tako treba da nastavimo – rekao je Žižović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button