FUDBALREGION

Srbija bez Vlahovića

Prvo okupljanje fudbalske reprezentacije Srbije poslije istorijskog uspjeha u Lisabonu i plasmana na Mundijal u Kataru, proći će definitivno bez Dušana Vlahovića, koji će morati da propusti rad sa reprezentacijom zbog povrede prepona.

On je došao u Beograd, ali je ipak poslije obavljenih konsultacija sa doktorima Juventusa i reprezentacije Srbije, te selektorom odlučeno da se vrati u Torino.

To znači da najbolji strelac Serije A neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za utakmice protiv Mađarske u Budimpešti 24. marta i Danske u Kopenhagenu pet dana kasnije

“Dušan Vlahović zbog oporavka od povrede prepona neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za prijateljske mečeve sa Mađarskom i Danskom. Poslije konsultacija doktora Juventusa i doktora reprezentacije Srbije i razgovora koji su danas imali selektor Stojković i Vlahović, odlučeno je da je u ovom momentu za njega najbolje da predstojeći period iskoristi za rehabilitaciju. Vlahović se uskoro se vraća u Torino”, stoji u saopštenju na sajtu FSS.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: wongkito4d
Back to top button