EVROPSKE LIGEFUDBAL

NADA ZA ČELSI; FA želi pun Vembli

Čelsi može da očekuje punu podršku u polufinalu FA kupa protiv Kristal Palasa, pošto je najavljeno da će mu biti dozvoljena prodaja karata.

Sankcije koje je Vlada Velike Britanije uvela protiv Romana Abramoviča trenutno zabranjuju klubu da prodaje bilo kakve karte, ali je Fudbalska asocijacija objavila da je u pregovorima sa nadležnim organima oko amandmana koji bi omogućio navijačima da kupe ulaznice za meč na Vembliju sljedećeg mjeseca.

– Nadamo se da ćemo imati pune tribine u oba polufinala FA kupa na Vembliju – poručili su iz Fudbalske asocijacije.

– To podrazumijeva i ulaznice za navijače Čelsija za njihov meč protiv Kristal Palasa. Trenutno radimo sa Vladom na pronalaženju rješenja kako da to postignemo uz poštovanje sankcija koje su trenutno na snazi protiv vlasnika Čelsija.

Navijači Čelsija nisu mogli da kupe karte za četvrtfinale FA kupa u Midlzbrou, osim onih koje su kupljene prije uvođenja sankcija.

Ukoliko bude usvojen amandman na posebnu licencu koja je izdata londonskom klubu, onda bi navijači mogli da prisustvuju i meču protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, kao i utakmicama Premijer lige.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button