FUDBALREGION

Pavlović: Lepo što smo ostvarili cilj; Račić: Svaki meč znači

Fudbaleri Srbije Strahinja Pavlović i Uroš Račić izjavili su da će dueli sa Mađarskom i Danskom biti dobra priprema i uvertira za sve ono što slijedi.

Fudbaleri Srbije 24. marta gostuje Mađarskoj u Budimpešti, a pet dana kasnije Danskoj u Kopenhagenu, što će biti prve priprema pred Mundijal u Kataru.

– Lepo je što smo mi naš cilj ostvarili i kada imamo dve prijateljske utakmice, koje treba da shvatimo maksimlano ozbiljno jer su to u neku ruke pripreme za Svetsko prvenstvo i za Ligu nacija, koja nas očekuje. Već smo igrali protiv Mađarske u Ligi nacija prošle godine. Znamo da je reč o jednoj dobroj ekipi, a o Dancima da ne pričamo. Oni su odigrali sjajne kvalifikacaije i sigurno će biti dve sjajne utakmice – rekao je Pavlović za FSS.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija juče su se okupili prvi put poslije pobjede protiv Portugala i plasmana na Svjetsko prvenstvo u novembru 2021. godine, a Uroš Račić takodje ističe značaj pripremnih mečeva.

– Srećan sam što okupili i što ćemo odigrati dve utakmice koje mnogo znače za sve što nas čeka. Svaki meč znači, srećan što imamo utakmice sa dve dobre ekipe. Očekuje nas i Liga nacija, treba da imamo dosta provera pred SP – poručio je Račić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button