FUDBALREGION

Zaustavio Partizan pa dobio nogu, mijenja ga bivši trener Borca i Partizana

Čovjek koji je zaustavio “parni valjak” je smijenjen, čovjek koji je vozio “parni valjak” je novi trener. Umjesto Ivana Stefanovića, s kojim je ugovor raskinut poslije serije bez pobjede u 2022. godini, Napredak će do kraja sezone voditi Zoran Kiza Milinković.

Biće to povratak 53-godišnjeg stručnjaka u Superligu, samo dva mjeseca pošto je naprasno dobio otkaz u Kragujevcu, kako bi čelnici kluba sa „Čika Dače“ otvorili vrata za angažman Nenada Lalatovića. Kruševljani su procijenili da im je potrebna šok terapija poslije poraza od Voždovca (1:3) i posegli su sa rješenjem u vodu nekadašnjeg stratega Partizana. Milinkovićeva karijera u posljednjih nekoliko sezona ide silaznom putanjom, a među neslavnim angažmanima su i dva kratka boravka na banjalučkog Gradskom stadionu.

Kako saznaje “Mocart sport” Milinković će sutra biti predstavljen, a primarni cilj u preostala dva kola osnovnog dijela prvenstva biće da izbori plasman u plej-of. “Čarapani” su trenutno na osmom mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje sa najboljim klubovima Srbije, a poslije reprezentativne pauze gostuju u Novom Pazaru i čekaju Metalac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button