KOŠARKAREGION

NEVJEROVATNO Borac prokockao +20 i doživio poraz od Sutjeske u ABA 2!

Košarkaši Borca prokockali su 20 poena prednosti sa starta četvrte dionice meča protiv Sutjeske (74:75) i izgubili u prvom meču ABA 2 “balona” koji se igra u Širokom Brijegu.

Banjalučani su upisali drugi poraz u 11. meču, a ovo je sigurno jedan od boljnijih u novijoj istoriji kluba. Heroj Sutjeske na kraju je postao Vladimir Tomašević koji je uz zvuk sirene donio pobjedu Nikšićanima. Sutjeska je prvo serijom 17:1 stigla na samo četiri poena zaostatka, u samom finišu imala je -1, a onda je Draško Knežević pomalo nerezonski šutirao za tri poena iako je mogao da potroši još nekoliko sekundi i ostavi rivalu malo vremena u posljednjem napadu. Sutjeska je krenula u posljednju akciju, a sjajni Tomašević poentirao i donio svom timu izuzetno bitnu pobjedu u borbi za plej of. Borac sada ima isti omjer (-2-) kao MZT, pa će ključna bitka za prvo mjesto biti prekosutra kada se upravo sastaje sa timom iz Skoplja.

Među Banjalučanima, koji su fantastično odigrali 30 minuta poenterski je za nijansu najraspoloženiji bio Aljoša Janković sa 11 poena, Diante Boldvin i Draško Knežević postigli su po 10. Osim junaka meča Tomaševića koji je postigao 19 poena, sjajan je bio Radosav Spasojević sa 20.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button