FUDBAL

Suares: Jedan od poslјednjih mečeva, uživaću…

Luis Suares je u Urugvaju gdje nacionalni tim te zemlje ima pred sobom ključni meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. U noći između četvrtka i petka protivnik Urusima je selekcija Perua, a pobjeda će im donijeti plasman na Svjetski kup u Kataru.

Urugvaj ima bod više od Perua koji je peti. Računica je jasna pa ako Urugvaj dobije imaće četiri boda više jedno kolo prije kraja. Luis Suares osjeća pritisak pred ovu utakmicu, ali sa druge strane i shvata kako treba da se uživa u meču koji bi mogao da mu donese četvrti put učešće na Svjetskim prvenstvima.

– Ovo bi mogli da mi budu posljednji mečevi u kvalifikacijama, tako da ću uživati na drugačiji način, sa mnogo više želje da uradim važne stvari kao što je odlazak na još jedan Mundijal. Igrati Svjetski kup četvrti put će biti nešto nevjerovatno za mene i moje saigrače koji su neki od njih u istoj situaciji. Imaćemo tu mogućnost tako da taj adrenalin, sreća i entuzijazam su tu – kaže Luis Suares.

On poručuje da mu je meč sa Peruom možda jedan od važnijih u karijeri.

– Igrali su sjajno Svjetski kup 2018. poslije dugačkog odsustva. Na Kopa Amerika su došli daleko. Igrači vjeruju treneru koji ih vodi dugo. Uvijek je teško sa njima. Biće izjednačena utakmica i ko napravi manje grešaka dobiće. Nadajmo se da će biti to Urugvaj.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button