ODBOJKA

Đapa za SNM: Imamo entuzijazam iako je situacija teška, zato vjerujem da možemo do finala

Odbojkašice Banjaluka voleja „dvokorakom“ su se plasirale su u polufinale plej ofa, jer su sa 3:0 u Banjaluci i 3:1 na Palama bile bolje od Jahorine. Kapiten tima Tamara Đapa srećna je ishodom duela, naročito što je izbjegnuta majstorica u Banjaluci.

– Bilo je malo teže nego što smo očekivale u revanšu, pošto smo bile primorane da igramo bez Tijane Đape i Jovane Kovačević zbog poslovnih obaveza, a probleme sa povredom imala je Milica Šorak. Ipak, maksimalno smo se potrudile da seriju završimo na Palama, što nam je na kraju i uspjelo – rekla je Đapa.

Rival u polufinalu je ekipa Gacka koja je dva puta u toku ligaškog dijela savladala Banjalučanke.

– Ni sada nam neće biti lako jer su vrlo kvalitetne. Ipak, pokušaćemo da se nadigravamo iako one imaju prednost domaćeg terena. Situacija u klubu je prilično teška o čemu je već bilo dosta priče, ali ćemo pokušati da poslije plasmana u finale Kupa BiH isto učinimo u prvenstvu. Bila bi to na neki način i satisfakcija za nas, pošto zaista dajemo sve od sebe. Entuzijazam nas ne popušta jer volimo ovaj sport i želimo da pobjeđujemo kada god postoji i promil šanse za to – rekla je Đapa.

Polufinalna serija počinje 1. ili 2. aprila, a Gacko će u prvom meču biti domaćin.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button