BIHKOŠARKA

Olimp u Derventi za prvo mjesto; Vasilić: Ako ne uspijemo nema očajavanja, Mini liga je u džepu

Košarkaši OKK Olimpa iz Šekovića imaju šansu da osvoje prvo mjesto u Drugoj ligi grupa Centar pred početak plej ofa za plasman u Prvu ligu, a za to im je potreban dobar rezultat u Derventi.

Pod tim pojmom u njihovom slučaju podrazumijeva se i poraz sa tri ili manje poena razlike, a naravno i pobjeda kojom bi stavili tačku na fantastičnu sezonu. Samom činjenicom da su već u prvoj sezoni otkako su ušli u sistem takmičenja najveći dio proveli na vrhu tabele govori da su ispunili misiju, ali bi naravno željeli da naprave i korak više.

– U svakom slučaju smo prezadovoljni jer se koašrka poslije mnogo vremena vratila u Šekoviće i dala nam ono što je najbolje od nje – publiku. Na krilima fantastične podrške navijača kojih je u prosjeku oko 400 na svakoj utakmici momci koje sjajno vodi trener Zoran Vasilić ove sezone su upisali 14 pobjeda i samo jedan poraz, te osigurali jedno od prva dva mjesta koje vode u Mini ligu. Nadam se da će sami sebe nagraditi osvajanjem titule dobrom partijom u Derventi iako smo svi svjesni da neće biti lako. Idemo naravno na pobjedu bez obzira što imamo kadrovskih problema, a čak i ukoliko ne uspijemo nećemo očajavati jer smo obezbijedili doigravanje – rekao je predsjednik kluba Dejan Vasilić.

Prvi čovjek kluba je uz još nekooliko entuzijasta predvođenih Petrom Vlačićem, te uz podršku opštinskih vlasti i sponzora uspio da oživi sport pod obručima u Šekovićima.

– Osim prvog tima koji mahom čine naši momci iz Šekovića i okoline, imamo i omaldinske kategorije koje broje 75 članova. Trener Nebojša Perušinović predano radi sa njima i siguran sam da ovaj sport ima lijepu budućnost u našoj opštini. Sve to naravno ne bi bilo moguće bez podrške načelnika opštine Miladina Lazića, te sponzora od kojih bih izdvojio „FOD Šekovići“, „Anin dvor“, „Aluminu“  i „Zvorničanku“ – naglasio je Vasilić.

Na kraju je podvukao da će kapiten Goran Kovačević i njegovi saigrači dati sve od sebe kako bi u subotu (19 časova) iz Dervente vratili uzdignutih ruku.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: 다시보기
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button