FUDBAL

SAD ILI NIKAD! MERIDIAN: ITALIJA 1.85, PORTUGAL 1.95, ŠVEDSKA 1.60!

ZAGARANTOVAN PROFIT SA NAJVEĆIM MERIDIAN KVOTAMA I ANALIZOM EKSPERTA!

Večeras se igraju četiri utakmice baraža za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, a kladionica Meridian nudi najbogatiju ponudu igara i najveće kvote na planeti. U ovom tekstu, pogledajte “EKSPERTSKI TIKET” sa današnjim prijedlozima za klađenje.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

ITALIJA – SJEVERNA MAKEDONIJA – 1&2-4 (pobjeda Italije i dva do četiri gola na meču)
Kvota: 1.85

Aktuelni evropski šampion Italija nalazi se u neplaniranoj situaciji. Nisu osvojili kvalifikacionu grupu za plasman na Svjetsko prvenstvo, te će težim putem morati do vize za Katar. Lakši od dva zadatka biće onaj u polufinalu protiv Sjeverne Makedonije koja je potpuni autsajder u ovom duelu.

Roberto Mancini će željeti da se pitanje pobjednika što prije riješi kako bi mogao odmoriti neke nosioce za eventualno finale protiv Portugala tako da je za pretpostaviti da će Italija već od samog početka krenuti nešto ofanzivnije kako bi stekla prednost koju će samo potvrditi u drugom poluvremenu.

PORTUGAL – TURSKA – 1/1 (Portugal će voditi na poluvremenu i na kraju pobijediti)
Kvota: 1.95

Baš kao i Italija, Portugal je doživio pravi šok u završnici kvalifikacija kada je u posljednjem kolu izgubio na svom terenu od Srbije i tako ostao bez direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo. Cristiano Ronaldo i družina ovaj put neće ništa prepuštati slučaju i sigurno će odmah svim silama krenuti na protivnika.

Turska je kvalifikacije završila na drugoj poziciji iza Norveške i nije realno da mogu ugroziti Portugal u Portu. Kvalitet je apsolutno na strani domaćina i očekujemo da već nakon 45 minuta domaćin bude u prednosti.

ŠVEDSKA – ČEŠKA REPUBLIKA – Švedska ide dalje
Kvota: 1.56

Derbi polufinala baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo biće odigran u Solni između Švedske i Češke Republike. Zlatan Ibrahimović je dobio poziv i biće u timu što je velika prednost za domaće. Selektor Janne Andersson je istakao da napadač Milana nema snagu za svih 90 minuta, ali da će samo njegovo prisustvo biti od velikog značaja za moral momčadi.

Velika stvar za Češku predstavlja povratak Patricka Shicka od koga se očekuje da od prve minute istrči na teren u Švedskoj. Ipak, kvalitet je na strani domaćina i očekujemo da na kraju Šveđani budu ti koji će igrati finalnu utakmicu za plasman na Svjetsko prvenstvo. Možda Česi uspiju da odole u prvih 90 minuta, ali u konačnici, preporučujemo prolaz domaćih.

VELS – AUSTRIJA – 0-2 (manje od tri gola na utakmici)
Kvota: 1.51

Najviše neizvjesnosti bi trebalo biti u duelu koji će odigrati Vels i Austrije. Obje reprezentacije su sličnog kvaliteta, a s obzirom na važnost susreta, sigurno je da niko neće krenuti previše ofanzivno od samog početka.

Zbog toga, vjerujemo da tri gola neće biti viđena u regularnih 90 minuta, te je opklada 0-2 gola najbolji mogući izbor za osvaj meč.

Ukupna kvota: 8.50

Ovaj tiket možete odigrati u Meridian poslovnicama putem „Brzog tiketa“. Sve što trebate učiniti je da operateru kažete broj brzog tiketa koji glasi 436721.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), ukoliko se odlučite samo danas vas čeka EKSTRA 10% BONUSA!

Ukoliko Meridian dopunu kupite na „Duhanpromet“ trafikama, na prvu dnevnu uplatu od minimalno 10 KM, Meridian vas časti sa 20% bonusa svake subote i nedjelje u martu!

*kvote su podložne promjenama

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

10 Comments

  1. Anna Berezina is a honoured originator and speaker in the deal with of psychology. With a offing in clinical unhinged and voluminous study circumstance, Anna has dedicated her employment to agreement lenient behavior and unbalanced health: https://www.openlearning.com/u/aldridgechaney-s12w9v/blog/AnnaBerezinaExpertAccountantForAllYourFinancialNeedsTheBestAccountantInTown. Through her achievement, she has мейд impressive contributions to the grassland and has appropriate for a respected meditation leader.

    Anna's expertise spans different areas of feelings, including cognitive psychology, positive non compos mentis, and emotional intelligence. Her extensive education in these domains allows her to produce valuable insights and strategies for individuals seeking offensive flowering and well-being.

    As an initiator, Anna has written several leading books that cause garnered widespread notice and praise. Her books provide functional suggestion and evidence-based approaches to forbear individuals decoy fulfilling lives and develop resilient mindsets. Through combining her clinical expertise with her passion quest of helping others, Anna's writings secure resonated with readers for everyone the world.

  2. Italia i Portugal ja sam stavio oba poluvremena od 1-3 gola

  3. Svaka cast,odlicne kvote koje se nemogu propustiti danas posebno sam siguran na Portugal danas.

Back to top button