KOŠARKANBA

Jokić pogađao i gubio lopte, Finiks ubacio Denveru 140 poena

Lideri Zapadne konferencije Finiks Sansi savladali su Denver sa 140:130 u meču u kome se nisu igrali produžeci, a Nikola Jokić je postigao 28 poena i imao po šest asistencija i skokova.

Međutim, ovaj duel bio je u znaku Devina Bukera koji ga je završio sa čak 49 poena uz fenomenalan procenat šuta od 64 odsto. Jokić je poenterski bio na nivou, a uz to je upisao po šest skokova i asistencija. Međutim, imao je čak osam izgubljenih lopti, koliko i cijeli tim Sansa zajedno.

Ključnu razliku su Sansi stekli u poslednjoj deonici, u koju su ušli sa zaostatkom. Nagetsi su imali plus dva na poluvremenu, kao i pred završni kvartal pošto su oba tima imala isti broj poena u prvoj i trećoj četvrtini. Finiks je u završnici utakmice bio znatno bolji i stigao do 60. pobjede u sezoni uz 14 poraza. Denver je zadržao šestu poziciju Zapada, posljednju koja direktno vodi u plej of, ali Nagetse može da brine nešto lošija forma u posljednje vrijeme.

Ostali rezultati: Nju Orleans – Čikago 126:109, Toronto – Klivlend 117:104, Memfis – Indijana 133:103, Milvoki – Vašington 114:102.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button