EVROPAKOŠARKA

Oslabljena Zvezda juri pobjedu u Berlinu

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova gostuju Albi u Berlinu u 32. kolu Evrolige i pobjeda im je potrebna kako bi ostali u trci za plasman među osam najboljih ekipa Starog kontinenta.

“Crveno-bijele” do kraja regularnog dijela sezone osim gostovanja u Berlinu očekuje i meč sa Bajernom u Minhenu, te gostovanje Žalgirisu i onda za kraj dočekuju Anadolu Efes. Ono što je otežavajuća okolnost za trenera Dejana Radonjića su povrede Branka Lazića i Ostina Holinsa, kao i Majka CIrbesa, koji nisu ni otputovali u Berlin.

– Sa timom koji nam je na raspolaganju probaćemo da damo sve od sebe, da vidimo šta možemo, svesni činjenice da igramo protiv odličnog protivnika. U dobroj su formi, pokazali su tokom sezone da mogu da igraju na vrhunskom nivou, smatram da su jedan od boljih mečeva odigrali protiv nas u Beogradu, kada su nas zasluženo pobedili – rekao je Radonjić.

Alba je trenutno na skoru 9 pobjeda i 14 poraza, dok je Zvezda na učinku od 11 pobjeda i 13 poraza. Možemo konstatovati da su Zvezdini glavni rivali Baskonija (11-15), Monako (12-13), Bajern (12-11) i Makabi (13-11).

– Napravili smo do sada šta smo napravili, ja sam veoma zadovoljan. Imamo još četiri kola, tri na strani, poslednju utakmicu protiv prvaka Evrope, raspored nije baš dobar, a ima i drugih ekipa koji imaju svoje želje, rasporede. Idemo od meča do meča – istakao je Radonjić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button