BIHFUDBAL

Sjajan start Krnete: U Krupi se sjajno radi, biće još golova

Već poslije prve tri prvenstvene utakmice u dresu Krupe mladi napadač Ognjen Krneta pokazao je da će biti pravo pojačanje za klub iz kanjona.

Ovaj fudbaler, koji je do zimus nosio dres Borca iz Kozarske Dubice, već na premijeri je postigao gol protiv bivšeg kluba, potom je zatresao mrežu i na gostovanju kod Alfa Modriče, da bi na domaćem terenu protiv Budućnosti iz Pilice upisao het-trik. Tako je Krneta za samo tri kola postigao pet golova, a isti takav učinak imao je u jesenjoj polusezoni braneći boje Dubičana.

– U Krupi se mnogo pažnje posvećuje fizičkoj spremi i ti mnogo jači treninzi daju rezultate. Zato ne treba da čudi da sam u prva tri kola postigao pet golova, što mi je bio jesenji učinak u Borcu. Rano je predviđati kako će se razvijati ostatak sezone što se tiče moga učinka, ali mogu da obećam da će biti još golova – naglasio je Krneta.

Ovaj mladić 1. jula napuniće 19 godina, a sa Krupom je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.

– Vrijeme radi za mene i siguran sam da samo još žešćim radom i zalaganjem na treninzima mogu da napredujem. Iako sam u Krupi kratko vrijeme, siguran sam da nisam pogriješio. Došao sam u sredinu, gdje je puno mladih igrača i gdje se velika pažnja posvećuje radu sa njima. Imamo i veoma mladog trenera, tako da smo praktično svi željni dokazivanja. Uz sve to u ekipi vlada sjajna atmosfera. Svi u klubu od oružara, osoblja, igrača, medicinskog tima i Uprave smo kao jedna velika porodica. Svaki uspjeh, svaki dobar rezultat nam daje veliki podstrek da nastavimo u istom ritmu. Sigurno je da je malo ovakvih fudbalskih sredina u Republici Srpskoj – nastavio je Krneta.

Krupa je osvojila jesenju titulu, a 12 kola prije kraja sezone i dalje se nalazi na prvoj poziciji.

– Rano je još praviti bilo kakve kalkulacije, jer ima stvarno dosta da se igra do kraja prvenstva. Imamo stvarno dobru ekipu, ali tu je još nekoliko timova, prije svih dobojska Sloga i Sloboda iz Novog Grada koji žele u viši rang, a uz to imaju veoma kvalitetan igrački kadara. Naše je da idemo iz utakmice u utakmicu, da pobjeđujemo i osvojimo što više bodova u preostalih 12 susreta. Gdje će nas to na kraju odvesti ostaje da se vidi – dodao je Krneta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
  2. Povratni ping: 다시보기
  3. Povratni ping: seo services las vegas
Back to top button