KOŠARKA

Svi se pitaju: Kada se vraća Pol Džordž?

Pol Džordž, košarkaš Los Anđeles Klipersa, dobio je dozvolu da se u potpunosti vrati treninzima.

Pol Džordž je posljednji meč ove sezone odigrao još 22. decembra i od taga se oporavlja od povrede lakta koji je morao i da operiše.

I dalje ne znamo kada će se tačno on vratiti na parket, ali Klipersi su dobili jako lijepe vijesti: Džordž je dobio dozvolu da se u potpunosti vrati treninzima.

Kako piše ESPN, Džordž je već bio na treningu Klipersa u nedjelju i radio 4 na 4 vežbe uz minimalno dozvoljeni kontakt, što je posebno radovalo trenera ekipe Tajrona Lua.

– Napreduje jako dobro. Nije imao bolove ni tokom ni posle treninga što je pozitivno.Radimo sada na njegovoj kondiciji i trudimo se da ga postepeno kroz kontakt uvodimo u košarku, jer ne želimo apsolutno ništa da rizikujemo. Za sada, probleme nismo imali – rekao je Lu.

Nije previše realno da Pol Džordž zaigra u regularnom dijelu sezone, ali je i te kako realno da ga u timu bude za plej-in i eventuelno plej-of.

Ono što bi bio “bombastičan scenario” jeste povratak ne samo Pola Džordža već i Kavaja Lenarda za odlučujuće utakmice u sezoni, a Klipersi su sa njima dvojicom potpuno drugačija zvijer.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: sleep music
Back to top button