FUDBAL

Gravina: Želimo da Mančini ostane na klupi

Iako su italijanski fudbaleri izgubili šansu da učestvuju na Svjetskom prvenstvu u Kataru, porazom od Sjeverne Makedonije, selektor Roberto Mančini i dalje ima podršku Fudbalskog saveza Italije.

– Nadam se da će Mančini nastaviti sa nama i da ostaje na poziciji selektora – bio je prvi komentar Gabrijelea Gravine, predsjednika Saveza, iako će Italija drugi put zaredom propustiti najveću smotru svjetskog fudbala.

Aktuelni evropski prvaci u polufinalu baraža izgubili su u Palermu od Sjeverne Makedonije iako su dominirali od prvog do posljednjeg minuta. Međutim, gol koji su primili u nadoknadi vremena, srušio im je snove.

– Prošlog ljeta smo se radovali. Bili smo evropski prvaci i sa velikim zadovoljstvom smo prihvatili sve pohvale. Sada moramo biti dovoljno jaki, kako bi prihvatili sve kritike jer ih zaslužujemo. Međutim, Mančinija i dalje vidimo kao dio projekta. Vjerujem da dalje idemo zajedno. Ne bih želio da padne entuzijazam. Želim da dignemo glavu i pokušamo da izbjegnemo veliku štetu – rekao je 68-godišnji Gravina.

Mančini je na klupi Azura od 2018. godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button