EVROPSKE LIGEFUDBAL

Holand odbio 600 hiljada evra nedjeljno od Sitija

Erling Holand i dalje razmišlja o tome koji bi klub bio idealan izbor za nastavak njegove karijere kada napusti Borusiju iz Dortmunda.

Zainteresovani su svi najjači evropski klubovi velike platežne moći i sjajni 21-godišnji norveški napadač može da bira gdje želi da ode. Nove informacije govore da je odbio neke nevjerovatne iznose.

Prema navodima Asa, Haland nije prihvatio prvu ponudu Mančester sitija, vrijednu otprilike 600.000 evra nedjeljne plate, odnosno iznos od 28 do 29 miliona evra godišnje. Španski izvor navodi da su ponudu razmatrali Holandov otac i agent Mino Rajola, ali i da odbijanje nije nužno njegov konačan odgovor Sitiju.

Holand se nada prelasku u Real Madrid i novac mu nije najvažnija stvar u transferu koji slijedi. Neće Realova, prema pisanju Asa, ponuda biti zanemarljiva, ali ne očekuje se ni da bi mogla biti kao Sitijeva.

Marka je ranije pisala da bi operacija dovođenja Halanda (kada se uračuna odšteta Borusiji, provizija Minu Rajoli, razni bonusi i plata igrača) Real Madrid koštala oko 350 miliona evra.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: h k usa
Back to top button