EVROPSKE LIGEFUDBAL

Mihajlović: Ja ću reći poslednju reč

Siniša Mihajlović ponovo će morati da bolničko liječenje zbog bojazni ljekara da mu se leukemija vratila, ali je kao i prvi put, odbio da se preda. Govori to i ostanak na klupi Bolonje, kao i razgovor sa njegovim pomoćnicima.

Mediji u Italiji prenose i šta je srpski stručnjak rekao svojim najbližim saradnicima poslije toga. Mihajlović je održao kraći govor u pokušaju da ih sve ohrabri da nastave da bilježe dobre rezultate do kraja sezone.

– Radite kao tim, bez kulta ličnosti, kao prošli put, budite pozitivni i svi ujedinjeni. Ja ću dati o svemu završnu riječ – rekao je Mihajlović naglašavajući da će davati komande i iz bolničkog kreveta.

Objava Mihajlovića da odlazi na liječenje, izazvala je veliku pažnju. Za svega nekoliko sati poslije obraćanju medijima, na njegovom telefonu, prenosi “Gazeta delo Sport” bilo je preko 700 poruka!

– Čitaću ih jednu po jednu, ali neću odgovarati i nadam se da se niko neće naljutiti. Hvala im svima, evo pozdravljam ih sve preko novina”, nasmejao se Mihajlović.

Dodao je još jednu važnu stvar.

– Možete da pričate o treneru Mihajloviću, ali ostavite Sinišu čovjeka njegovim potrebama.

U komentaru “Gazete” ističe se:

– Juče se vratio u Rim svojoj porodici, ženi Arijani, koja je glavni oslonac, i njihovoj deci, njih petoro, kao i prelepoj unuci Violante, rođenoj 28. oktobra, što ga je učinilo i dedom. Uz takav tim oko njega, nema prepreke koja ne može da se prevaziđe. “Meč života” zahtijeva produžetke. Svi čekamo njegov zlatni gol. Idemo, Siniša – poručuje se u komentaru italijanskog dnevnika.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button