FUDBAL

Piksi optimista kao po navici: Ne bojimo se, moramo da cenimo sebe!

Fudbaleri Srbije nisu imali sreće prilikom žrijeba za Mundijal, ali su je imali kada je Dragan Stojković odlučio da sjedne na klupu i preuzme posao.

Nepopravljivi optimista od svog dolaska ponavlja jedno te isto, da ovaj tim može igrati sa svima i da se nikoga ne treba plašiti. Slično je rekao i poslije žrijeba u Dohi koji je „orlove“ spojio sa Brazilo, Švajcarskom i Kamerunom.

– Moramo da kažemo da je ovo teška grupa, dobili smo takve protivnike koje moramo da repsektujemo, ali pre svega moramo sami sebe da respektujemo. Pred nama je prvo mini turnir, tri utakmice koje moramo da odigramo na najvećem nivou. U svakom slučaju teška grupa, ali mi se ne bojimo, želimo izazov i mislim da ćemo uspeti. Mnogo se radujem što igramo protiv Brazila. Ko god da dođe na stadion, uživaće. Sve ekipe su kvalitetne, sve ekipe su jake, moćne, imaju svoj potencijal, ali ima i Srbija. Tako da, videćemo. Hoćemo plasman u nokaut fazu. Kao što smo kvalifikacije odradili u velikom maniru, tako moramo biti spremni i za ovaj mini turnir. Imamo svoj cilj i učinićemo sve da dođemo do njega, bez obzira kako se zovu rivali – izjavio je Piksi

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button