BICIKLIZAMMOUNTAIN BIKING

Subotić srebrom spustio zavjesu na Zimsku ligu

Takmičar BK Challenge Dragan Subotić zauzeo je drugo mjesto na posljednjoj trci u Zimskoj ligi Dalmacije koja se održala u Kninu.

Na taj način je pokazao da klub sa desne obale Save, iz Gradiške, visoko kotira među klubovima u Republici Srpskoj, BiH, ali i regiji, prije svega u najjačoj kategoriji “Elite”.

Biciklistički klub “Challenge” je ovom medaljom zauzeo ukupno 4. mjesto u plasmanu lige, a malo je nedostajalo da se popne na pobjedničko postolje.

– Veoma sam zadovoljan rezultatima koje sam ostvario. Teško je opisati osjećaj ponosa kada sam se popeo na postolje nekoliko puta i svakom novom trkom pomjerao svoje granice u ovom sportu. Bilo je teško trenirati jer u našim krajevima su temperature veoma niske i uslovi na stazama jako loši, ali ovo je bio uvodni dio priprema za sezonu koja nas očekuje – istakao je Subotić.

Predsjednik kluba Slavoljub Bjelajac ponosan je na Subotića, ali i sve mlade takmičare u klubu.

– Dragan je pokazao ogromnu posvećenost ovom sportu. Gradiška zaslužuje da se nađe na mapi velikih biciklističkih trka. Svakako ćemo raditi na tome, a sada prvenstveno želimo da naši najmlađi takmičari u ovoj sezoni steknu dodatno iskustvo. Nadamo se da ćemo u budućnosti, biti na nekom velikom takmičenju, na kome bi naši biciklisti predstavljati naš klub i Gradišku u najboljem svjetlu. Još jednom, čestitam Draganu na velikom rezultatu koji je ostvario ove zime. Vjerujem da ćemo zajedničkim naporima ostvariti još bolje rezultate u periodu koji je ispred nas u sezoni koja tek počinje – rekao je Bjelajac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Flake Cocaine
Back to top button