REGIONRUKOMET

Poznato od čega je preminuo rukometaš Denis Tot

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u petak u Skoplju, a prvobitne informacije govorile su da je pretučen u glavnom gradu Sjeverne Makedonije nakon izlaska u noćnom klubu.

Ipak, njegov brat Boris Tot oglasio se nakon medijskih spekulacija i poručio da to nije istina. 

Boris tvrdi da je Denis preminuo u 28. godini zbog srčanog zastoja, što je takođe potvrdila i direktorka bolnice u Skoplju Maja Mojsova.

“Može vas samo biti sramota zbog plasiranja dezinformacija u javnost i širenja laži radi skupljanja klikova. Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od bilo kakvih fizičkih povreda, tuče i ostalih gluposti koje su tokom cijelog dana pisane. Sramota da na tuđoj nesreći gradite publicitet”, objavio je Boris Tot čiji brat je bio izuzetno talentovan rukometaš i jedan od boljih u Sjevernoj Makedoniji.

Nije jasno zbog čega su makedonski portali prvobitno objavili da je Tot u bolnicu dovezen sa više povreda, među kojima su navodno bili i prelomi kostiju. Porodica i policija su to demantovali.

Denisov mlađi brat Boris je rukometaš i hrvatski mediji citiraju i njegove emotivne reči: “Prerano si nas napustio, dragi moj, počivao u miru. Ništa više neće biti isto bez tebe”, napisao je on.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button