BIHRUKOMET

TUGA Gasi se aktuelni šampion Srpske!

Rukometni klub Jedinstvo 2015 iz Brčkog odustalo je od puta u Višegrad na sutrašnji meč Prve lige Republike Srpske jer nema novca za putovanje!

Ovo vrlo vjerovatno znači kraj kluba koji je još uvijek aktuelni šampion Republike Srpske, pošto je minule sezone osvojio krunu, ali zbog nedostatka novca odbio da nastupi u Premijer ligi. Problemi su očigledno nastavljeni i u drugom po jačini rangu takmičenja, a sve je kulminiralo na samo nekoliko kola do kraja prvenstvene trke.

Brčacu su obavijestili Višegrađane da nemaju sredstava da nastave takmičenje i da se sami ne izlažu dodatnom trošku oko organizacije meča.
– Klub koji je imao odlične rezultate u svim starosnim selekcijama prestaje da postoji zbog nerazumijevanja administracije u Brčkom. Članovi Jedinstva 2015 sami su finansirali takmičenje, ali više nisu mogli da plaćaju troškove – stoji na Fejsbuk stranici RK Višegrad.
Jedinstvo 2015 je odigralo 16 mečeva u kojima je osvojilo 17 bodova, a ostaje da se vidi šta će takmičarska komisija RS RS odlučiti u njihovom slučaju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 뉴토끼
  2. Povratni ping: 드라마 다시보기
Back to top button